Szerdától árulják a Loki-bérleteket

Sport

A Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a nagyerdeistadion.hu weboldalon július 4-én 10 órától vásárolhatók meg a DVSC új bajnoki szezonra szóló bérletei. Az éves belépők árusítása az augusztus 4-i, Diósgyőr elleni, második hazai mérkőzésig tart.

Mire érvényesek a bérletek?

A Loki-bérletek a hazai bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzésekre érvényesek. A DVSC ebben a szezonban a tavalyihoz képest eggyel több, 17 bajnoki mérkőzést játszik a Nagyerdei Stadionban, a bérletek ára viszont nem változik.

Helyfoglalás az előző szezon bérleteseinek

Az előző évi bérletesek továbbra is biztosíthatják helyüket, ha a Mezőkövesd elleni első hazai bajnoki mérkőzésig, július 28-ig megújítják bérletüket személyesen, vagy a nagyerdeistadion.hu weboldalon.

Ingyenes belépés a gyerekeknek

A DVSC díjmentesen biztosítja a belépést minden mérkőzésre a 10 éven aluli (2008. július 01. után született) gyerekek számára.

Lehetőség a családoknak

Az egymással egyenes ági rokoni kapcsolatban lévő családtagok a Nagyerdei Stadion B1 és D8 szektoraiba szóló családi bérleteket válthatnak. Legalább egy szülő, vagy nagyszülő és legalább egy, 16 évnél nem idősebb gyerek válthat ilyen bérletet. Természetesen a két szülő, több gyerek kombináció is érvényes. Ilyen bérletkategória esetén a felnőtteknek szóló éves díj 6000 forint személyenként, a gyerekeké 4000 forint. A családi kapcsolat bemutatása miatt ezek a bérletek a Nagyerdei Stadion pénztáraiban vásárolhatók meg.

Bérlet a nyugdíjasoknak

A Nagyerdei Stadion C1 szektorába különösen kedvezményes áron – 10 ezer forintért – válthatnak bérletet a nyugdíjasok a nyugdíjas igazolvány bemutatásával.

Tisztelet a kerekes székeseknek

Az egészségromlásuk miatt kerekes székbe kényszerített szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a Loki meccseket, értelemszerűen bérletet sem kell váltaniuk. Az ilyen mozgáskorlátozottak kísérője mérkőzésenként 1000 forintos belépővel jut be a stadionba.

Nyitvatartási idő

A Nagyerdei Stadion pénztárai munkanapokon 10-től 18 óráig, a DVSC Shop hétfőtől péntekig 10-től 18 óráig, szombaton 10-től 15 óráig várják a szurkolókat.

A nagyerdeistadion.hu folyamatosan rendelkezésre áll.

Figyelem: a családi és nyugdíjas bérletet váltókat a pénztárak szolgálják ki!

A bérletet a stadionkártya testesíti meg. Előfordulhat, hogy stadionkártyával nem rendelkező szurkolók jelentkeznek: arra kérjük őket, hogy a kártya gyors elkészítése miatt jelenjenek meg a pénztáraknál!

A bérletvásárlás során a DVSC elfogadja a papír alapú Edenred-, és az Erzsébet-utalványokat.

A bérlet megvásárolható elektronikus Erzsébet-Plusz és OTP SZÉP kártyával is a pénztárakban.

 

dvsc.hu

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft