Ingyenes lesz a Diósgyőr elleni meccs

Sport

A diósgyőri klubvezetés döntése alapján minden szurkoló számára ingyenes lesz a szombaton 18 órától rendezendő DVTK-DVSC bajnoki mérkőzés.

Ennek értelmében a DVSC szurkolói is ingyen tekinthetik meg a találkozót a vendégszektorban, de számukra is regisztrációs jegyet kell váltani a diósgyőri stadion pénztáraiban, amelyek szombaton már reggel nyolc órától várják a drukkereket.

A diósgyőri klub a vendégszurkolók figyelmét fokozottan felhívja, hogy a korábban megszokott, részükre kijelölt parkoló helye megváltozott. A régi útvonalon ne próbálják megközelíteni a stadiont. A kijelölt új parkolóhely a Miskolc, Glanzer Miksa utcában található. A gépjárművekkel itt lehet megállni, de innen kb. 300 métert gyalog kell megtenni a stadion beléptető kapujáig.

A kialakult új körülmény miatt kérik a vendégszurkolókat, hogy vegyék igénybe a gyűjtőpontokról induló rendőrségi felvezetést, mivel csak így tudják részükre biztosítani a biztonságos és a megfelelő időbeni bejutást a stadionba.

Kérik, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A lehajtón egyenesen haladva, a felüljárón átérve, a Skoda autószalon előtti útszakaszon találják a rendőrség által felállított gyűjtőpontot, ahonnan 16.30 órától lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

A 3-as számú főúton – Debrecen felől Nyékládházán át – érkezők a Miskolc táblát követően szintén gyűjtőponttal találkoznak, innen is szervezett kísérést indít a rendőrség.

A stadionban a kapunyitás szombaton 17.00 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!