Őrizetbe vették a halálos baleset feltételezett okozóját

IMG_0097_0

A rendőrök a 354-es számú úton, kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a 30 éves debreceni járművezetőt.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2017. október 3-án halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 354-es számú úton, Debrecen közelében.

A megalapozott gyanú szerint Skoda típusú személygépkocsival közlekedett a 30 éves debreceni férfi 22 óra 30 perc körül a 354-es számú úton Bocskaikert felől Debrecen irányába, amikor az út 5. kilométerszelvényében áttért a szemközti forgalmi sávba és összeütközött az ott közlekedő Seat típusú személyautóval.

A baleset következtében a Seat típusú gépkocsi 20 éves sofőrje és 23, valamint 41 éves utasai olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg másik két utasa súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Skoda típusú gépkocsi sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A rendőrök őt kettőnél több ember halálát okozó közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály szakértők bevonásával folytatja a baleset körülményeinek vizsgálatát.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*