Kiraboltak egy debreceni dohányboltot – képek a tettesekről!

Rendőrség

A felvételeken látható elkövetőket keresi a rendőrség, jelentkezzen, aki ismerőseit véli felfedezni!A debreceni rendőrök a képeken látható ismeretlen tettesek azonosításában kérik a lakosság segítségét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint két ismeretlen férfi 2015. március 3-án 19 óra 50 perc körüli időben bement egy Debrecen, Ibolya utca és Egyetem Sugárút sarkán lévő Nemzeti Dohányboltba, ahol egyikük késsel megfenyegette az eladót és a kasszában lévő pénzt magához vette, majd társával a helyszínről elmenekültek.

Az egyik tettes körülbelül 170-180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor fekete színű kapucnis pulóvert és fekete színű nadrágot viselt. Társa körülbelül 170-180 centiméter magas, a rabláskor királykék színű kapucnis pulóvert és fekete színű nadrágot viselt. Mindkét férfi arcát maszkkal takarta el.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható két férfit felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.