A “rusnya” nőket alázta a debreceni Alföld tévé műsorvezetője

Helyi hírek

Az Alföld Televízión futó Púder című műsor legújabb adásának felvezetőjében hangzott el az alábbi szöveg, így, szó szerint:

Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!

Megyeri Csilla műsorvezető nem állt le, riportalanyától is elegánsan érdeklődött, miért húz érdekes ruhadarabokat a gyermekére:

Nekem nem volt még soha gyermekem, de biztos, hogy nem öltöztetném így ki, mint egy bazári majmot

– szállt bele a kérdezett félbe a hölgy.

A Bors telefonon érte el a műsorvezetőt, aki azt mondja, álmában nem gondolt arra, hogy egyszer magyarázkodnia kell. De egyelőre jól bírja a kritikákat.

– Aki a színpadon van, azt kritizálják. Ez ezzel jár – mondta a Borsnak. – A Púder egy élő hatású adás, huszonöt perc, és sosem vágjuk, csak feliratozzuk. Ha hülyeséget mondok benne, az is benne marad, előfordul, és ezt is bevállalom. Van, hogy az embernek rossz napja van, és elszólja magát. Istenem, emberek vagyunk. A neten ma szárnyra kelt részek két-három éves műsorok. Úgy döntöttünk, most szép sorban felkerül minden az internetre, mert folyamatosan keresték őket, és sokszor kellett kiírnunk őket DVD-re. Havas Henrik egyébként most próbál felkarolni, vagy mentorálni. Ő is azt mondta, hogy nagyon nehéz ez a műfaj. A Havas Angyalai is hasonló módon készül, délután forgatják, este már adásban van. Azzal is megtisztelt, hogy lejött hozzám Debrecenbe, és csinálhattam vele egy interjút. A műsor végén meg is dicsért, hogy ügyes vagyok. Azt az interjút, és Havast miért nem kritizálják?

– kérdezte.

2 thoughts on “A “rusnya” nőket alázta a debreceni Alföld tévé műsorvezetője

  1. Már láttam műsorban ezt a nőt. Sugárzott róla a nagyképűség, beképzeltség. Ugyanakkor rendkívül buta, együgyü hozzászólásai voltak. Mire rájöttem, ő vezeti a műsort, gyorsan tovább kapcsoltam.Közben tanulmányoztam, mitől fut a Tv-ben ez a nő? Se nem okos, se nem szép… Talán a külseje, öltözete? És hát, az apropó, miszerint ő szép, mindnek felett khúzta nálam a gyufát! Ő kivül-belül rusnya! Nem csak mentálisan, de a lelke is!

  2. AZ RBM (rusnya bazári majomnő) TV PÉLDÁJA >>> Kszúnia, a rusnya bazári majomnő mai hatalmas sikerén fölbuzdulva más szörnyű televíziók is kiábrándítóan randa és ocsmány műsorvezetőket vettek föl, akik rémes és pocsék felkonferálásokban förtelmesen otromba megjegyzésekkel botránkoztatják meg műsoraik vendégeit. Egyes visszataszító televíziókban undorítóan felöltöztetett csúf és rút gyerekeket ültetnek be a stúdiókba a nézettség fokozására. Éktelen ronda ruhákban magukat illegető csúnya szerkesztők gusztustalanabbnál gusztustalanabb, gyomorforgató kijelentéseket tesznek borzalmasan ízléstelen díszletek között a csúfos bukás legkisebb veszélye nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.