Bódy Sylvi három brazil fiú kedvéért hosszabbította meg a nyaralását

Bulvár

Már csak néhány óra volt a repülője indulásáig, amikor Bódi  Sylvi megismerkedett egy brazil sráccal. A többi már történelem.Sylvi Instagramon számolt be a nagy lehetőségről, amit sajnált volna kihagyni:

Csodálatos közel 1 hónapot töltöttem el a Mentawai-szigeteken, ahol promóciós tevékenységet végeztem néhány szörfös resort számára. A rendszeres posztolás és fotózások mellett azért böven jutott idö a szörfözésre is. ‍♀️
A visszafelé úton a kompon megismerkedtem egy fiúval. Beszélgetésbe elegyedtünk, s mint kiderült sok közös ismerösünk van Baliról. A srác másik három brazíl barátjával tavaly vásárolt egy 45 lábas vitorláshajót – @sybrocador – s kisebb megszakításokkal az év közel felét a hajón töltik. Jelenleg csak 2 srác – Rasta és Augusto – tartózkodott a vitorláson, s ez a fiú most felejük tartott, hogy csatlakozzon hozzájuk.
Én meg majd a komp után a reptér felé, hogy fájó szívvel magam mögött hagyván ezt a földi paradicsomot, megkezdjem a hazautazásomat…
Éppen el voltam mélyülve a gondolataimban, amikor a brazíl fiú felém fordult és megkérdezte: Nincs kedved csatlakozni hozzánk a hajón? 
Gyorsan kellett döntenem, hiszen a gépem 6 óra múlva felszáll…vagy velem vagy nélkülem. Elképzeltem amint ott ülök a repülön és arra gondolok, hogy milyen szuper utazásban lehetett volna részem… Na, itt abba is hagytam az elmélkedést. “Jó lett volna”, “Igazi életeszóló élmény lehetett volna”…. Elég a “volnákból”! Az életünk során számtalan lehetöség jön velünk szembe, s mily sokat kihagyunk ezekböl… Ugyanaz a lehetöség viszont általában nem jön szembe velünk kétszer. Vagy megragadod, vagy elmulasztod. Rajtad áll. Én a saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy kevés olyan dolog van, amit megbántam, hogy megtettem, viszont annál több olyan, amit bánok, hogy kihagytam.
Szerintetek hol ültem 6 órával késöbb? A Qatar Airways menetrendszerinti járatán vagy egy csodaszép vitorláshajón a naplementében gyönyörködve?
Hát persze, hogy az utóbbi!
Több, mint 3 hetet töltöttem el a hajón. A srácok nagyon jó fejek, barátságosak, segítökészek voltak. Elsö perctöl kezdve olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismerném öket, így a beilleszkedésem is pillanatok alatt megtörtént. Az elsö napokban kiderült, hogy hasonló mentalitásuak vagyunk.