Megye I-es csapat is hívta Dzsudzsákot, de a Vidi lehet a befutó

Sport

A Siklós csapata ingyenes strandbelépővel, állandó játéklehetőséggel és szép lányokkal csábítja Dzsudzsit – úgy tűnik, hiába.Csütörtökön tett közzé egy felhívást a Siklós FC csapata, melyben Dzsudzsák Balázst arra kérik, szerződjön hozzájuk. Bár a havi 48 miliós fizetését nem tudják kigazdálkodni, olyan extrákkal csábítják a kiváló szélsőt, mint

  • válogatott csapattárs – Tasselmájer Adrián is itt játszik, aki a magyar strandlabdarúgó-válogatott kapusa
  • élete végéig szóló strandbelépő a helyi fürdőbe
  • ingyen látogathatná a siklósi várat
  • szép lányok
  • állandó játéklehetőség, csak akkor cserélik le, ha ezt ő maga kéri.

 

A siklósi álmokat a Nemzeti Sport híre foszlatta szerte. A lap úgy tudja, Dzsudzsák menedzsere és a Mol Vidi FC vezetése továbbra is tárgyal, és közel a megegyezés. Sőt, a havi 50 millióhoz sem ragaszkodik már, az Index szerint a játékos menedzsmentje ugyanis egy, már a klub számára is elfogadható fizetési igénnyel tért vissza a fehérváriakhoz.

Ahogy a német újságok írták: a Hamburgot sokkolta fizetési igénye, ezért nyilván nem ártott jelezni a Vidinek: Huszti Szabolcs keresetéért Dzsudzsák is szívesen játszik.

A határidő szorít, ugyanis az Európa Ligában szereplő csapatoknak hétfőig le kell adniuk a keret névsorát. Mint a pénteki sorsoláson kiderült, a Vidi a Chelsea-vel is játszik majd.

Dzsudzsákot – mint ahogy azt korábban leszögezte – Marco Rossi szövetségi kapitány kihagyta a finnek elleni keretből, de valószínűleg azonnal visszakerül, ha elkezd játszani új csapatában.