Egymásnak esett két család Pocsajban, három autót is megrongáltak

Rendőrség

A rendőrségre szombat este érkezett bejelentés arról, hogy egy pocsaji utcában többen összeverekedtek. A járőrök azonnal a helyszínre mentek és elszámoltatták a résztvevőket. Mint kiderült, két család esett egymásnak. Botokkal a kezükben próbálták egy korábbi vitájukat rendezni, de az egyik férfi egy ásót vett magához, amivel haragosai autójának hátsó szélvédőjét be is törte. A másik család két tagja, egy 42 éves férfi és 21 éves fia nem maradtak azonban adósai. A 28 éves férfi két parkoló autóját is megrongálták. Az egyiknek az ajtajába rúgtak bele, a másiknak a visszapillantóját törték le.

Az egyenruhások a három férfit előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vették őket a nyomozók és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság, magánlaksértés, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük