Tegnap történt Hajdú-Bihar megyében

Rendőrség
Kora délután Hajdúhadházon, a Nyárfa utca végében az avar égett harminc méter hosszan. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Kétezer négyzetméteren égett egy családi ház kertjében az avar Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Zelemér utcában. A hajdúböszörményi út kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.
Nyolc méteres fa egy telefonvezetékre dőlt Debrecen és Bánk között. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán át motoros láncfűrésszel vágták ki a fát.
Késő délután Hosszúpályiban, a Homoktelepen egy vasúti töltés mellett égett az avar. A debreceni hivatásos, a létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a két hektáros területet.
Széna és lucerna bálák égtek egy közel száz négyzetméteres melléképület tároló részében, tegnap este Földesen, a József Attila utcában. A földesi önkéntes tűzoltók mellett a püspökladányi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral oltották el a lángokat. Az épület egyik részében tizenöt sertés volt elhelyezve, de a tűzben nem sérültek meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük