Egy 11 éves fiút keresnek

Rendőrség

Kóczé Róbert Mózes édesapja pesterzsébeti lakhelyéről távozott ismeretlen helyre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága 01200/157/20/2020. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 11 éves Kóczé Róbert Mózes eltűnése ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányságán Kóczé Róbert Mózes édesanyja tett bejelentést, hogy 11 éves fia 2020. január 16-án X. kerületi lakásukból édesapja XX. kerületi lakhelyére ment, majd onnan délután hazaindult és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, a fiút a rendőrök jelenleg is keresik.

Korábban, 2020. január 12-én tűnt el hasonló körülmények közt a fiú, akkor a VIII. kerületben találták meg a rendőrök.

Kóczé Róbert Mózes eltűnésekor terepmintás téli kabátot, szürke, oldalán sárga csíkos nadrágot, zöld-lila-szürke edzőcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Kóczé Róbert Mózest felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.