Hétvégi betörő

Rendőrség

A csepeli nyomozók elfogták azt a 37 éves férfit, aki egy telephelyre tört be Budapest XXI. kerületében és onnan több mint 8 millió forint értékben lopott szerszámokat és nyomdai alkatrészeket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozóit 2019. augusztus 18-án egy biztonsági távfelügyeleti cég alkalmazottai hívták ki egy Színesfém utcai telephelyre, mivel oda betörtek.

A kiérkező rendőrök meghallgatták a telephely és a távfelügyeleti cég dolgozóit, és megnézték a biztonsági kamerák felvételeit a betörésről. A felvételeken látszott, hogy az elkövető első alkalommal 2019. augusztus 16-án szombaton járt az épületben, majd másnap is megjelent. A két nap alatt az ismeretlen férfi hidraulikus szerszámgépeket és nyomdai alkatrészeket lopott el, több mint 8 millió forint értékben.

Az ügyben a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett miatt indított eljárást, majd az elvégzett nyomozási cselekmények, adatelemzések és kamerafelvételek alapján azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a budapesti 37 éves V. Antalt. A csepeli rendőrök a férfit XXI. kerületi otthonában 2019. szeptember 26-án elfogták.

A nyomozók V. Antalt lopás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.​

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.