Négy autó egy óra alatt

Rendőrség

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A polgárőrök tettek bejelentést a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2018. október 20-án 23 óra 23 perckor, miszerint Karácsondon, a Vasút úton bűncselekmény elkövetésén értek tetten egy férfit.

A helyszínre érkező járőrök a 26 éves túrkevei lakost előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatásakor beismerő vallomást tett. Továbbá kiderült róla, hogy a rendőrség és a bíróság is elrendelte a körözését.

V. Lászlót azzal gyanúsítják, hogy elfogását megelőzően egy óra alatt két parkoló személygépkocsit akart feltörni, továbbá két esetben a járműveket kinyitotta és azokból kivette az ott talált tárgyakat. Cselekménye közben mindegyik autóban kárt is okozott. Az eltulajdonított értékeket a gyanúsított kerékpárjának csomagtartójában találták meg a rendőrök.

A négy rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetése miatt folytatott ügy vizsgálati szakaszában a nyomozók elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.