A lakosság segítségét kérik a hevesi rendőrök

Rendőrség

A Hevesi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. január 2-án 16 óra 40 perc körül a 31-es számú főút 115-ös kilométerében, Tenk és Heves között egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű és feltehetőleg szürke színű Ford Focus típusú személyautóval közlekedve áttért a szemközti sávba, és érintőlegesen nekiütközött egy Fiat típusú gépkocsi bal oldalának, majd a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A rendőrség kéri az ismeretlen Ford vezetőjét, hogy jelentkezzen a rendőrkapitányságon. Továbbá, aki a baleset szemtanúja volt jelentkezzen személyesen a Hevesi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 36/522-111-es szám 4334-es mellékén, valamint az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán!