Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

Rendőrség

Egy kanyarodó autóval való ütközést próbált meg elkerülni egy motorkerékpáros Pécsett, a Teréz utca és a Jókai utca kereszteződésében, azonban megcsúszott és elesett. Jelentkezzen, aki látta a balesetet!

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/3390//2018. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. szeptember 27-én 17 óra körül egy ismeretlen forgalmi rendszámú, Honda típusú, fehér személygépkocsi Pécsett, a Teréz utcából balra nagy ívben kanyarodott ki a Jókai utcába. Kanyarodása során nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező motorkerékpárnak, amelynek vezetője az ütközés elkerülése érdekében fékezett, majd megcsúszott és elesett. A motoros a gépkocsi vezetőjének felajánlása ellenére orvosi ellátást nem kért, ezért mindketten elhagyták a baleset helyszínét. Később kiderült, hogy a baleset során a motorkerékpár vezetője súlyos sérüléseket szenvedett.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Pécsi Rendőrkapitányságon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.