Balesetek Hajdú-Bihar megyében

Rendőrség

Súlyos és könnyű sérüléseket szenvedtek a járművezetők. A Hajdú-Bihar megyei rendőrök a balesetek megelőzése érdekében kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Egy férfi az általa vezetett személygépkocsival közlekedett 2018. augusztus 21-én 12 óra 50 perc körül Debrecenben, a Karinthy Frigyes utcán. A sofőr a Tankó Béla utca kereszteződésében balra kanyarodott, azonban nem győződött meg arról, hogy járműve előzését már egy másik jármű megkezdte és nekiütközött a vele azonos irányba kerékpárral közlekedő lánynak. A baleset következtében a 15 éves biciklis elesett, és az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett.

Kölsővásártér 012_2048x1536

Debrecenben, a Külsővásártéren közlekedett 2018. augusztus 21-én 13 óra 45 perckor egy férfi az általa vezetett Audi típusú személygépkocsival. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányba közlekedő Volkswagen típusú gépkocsi mögött és annak forgalmi ok miatt történő lassításakor, megállásakor hátulról nekiütközött.

A baleset következtében a Volkswagent vezető nő az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a balesetek körülményeit.

DSC_1543

Egy 62 éves férfi kerékpárjával közlekedett Biharkeresztesen, a Széchenyi utcán a Vörösmarty utca felől a Dobó utca irányába 2018. augusztus 21-én 12 óra körül. A helyi lakos úgy váltott sávot biciklijével, hogy közben nekiment egy szabályosan közlekedő személygépjárműnek, majd elesett. A balesetben a biharkeresztesi férfi súlyos sérüléseket szenvedett. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

DSC_0964

A Püspökladányi Rendőrkapitányság vizsgálja annak a balesetnek a körülményeit, amelyben a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. Egy 64 éves férfi biciklivel közlekedett 2018. augusztus 21-én 12 óra 30 perc körül Püspökladányban, a Bessenyei utcán a Debreceni utca felől a Gárdonyi utca irányába. Haladása során a helyi lakos áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol egy Opel típusú gépkocsi oldalának nekiment és elesett.