Hat kábítószer-kereskedőt fogtak el a hajdú-bihari rendőrök – videók

Rendőrség

A hajdú-bihari nyomozók összehangolt akcióban fogtak el hat kábítószer-kereskedőt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztály munkatársainak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy 36 éves, budapesti lakos, Cs. Ferenc két ismerősének rendszeresen ad el kábítószert, azzal a céllal, hogy ők azt továbbértékesítsék. A 22 éves budapesti V. Gyula a fővárosban, míg a 33 éves tiszafüredi S. Lőrinc lakóhelyének környezetében, továbbá hajdúszováti ismerősének, V. Rudolfnak árulta a marihuánát és kokaint.

A nyomozás adatai szerint V. Rudolftól egy ugyancsak hajdúszováti férfi, B. János, míg S. Lőrinctől a 34 éves tiszafüredi M. Róbert vett kábítószert, azért hogy azzal kereskedjen.

A hajdú-bihari nyomozók 2018. július 11-én egy összehangolt akció során a Terrorelhárítási Központ több műveleti egységével, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen tiszafüredi, budapesti, továbbá hajdúszováti helyszíneken elfogták a hat kábítószer-kereskedőt.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a férfiakat, majd Cs. Ferencet, valamint S. Lőrincet bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2018. július 13-án elrendelt.

B. János, V. Rudolf, M. Róbert és V. Gyula az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság a gyanúsítottakkal szemben bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.