Halász János Fidesz

Halász János összetrombitálná a nemzetbiztonsági bizottságot Márki-Zay Péter miatt

Ország

Mielőbb üljön össze a nemzetbiztonsági bizottság! – közölte a Fidesz-frakció nevében Halász János, Debrecen korábbi alpolgármestere.

Azt írja, “példátlan eset került felszínre, amikor Márki-Zay Péter, a “baloldal” miniszterelnök-jelöltje elárulta, hogy több milliárd forint kampánytámogatást kaptak külföldről”.

A fideszes szerint “ez amellett, hogy törvénytelen, még durva beavatkozási kísérlet is a magyar választásokba”. A botrány szuverenitási és nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet, ezért nem maradhat tisztázatlanul – teszi hozzá.

Arra kérem Sas Zoltánt, a parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnökét, hogy mielőbb hívja össze a bizottságot, és tegye lehetővé az ügy feltárását

– írja Halász János, frakcióvezető-helyettes, a nemzetbiztonsági bizottság alelnöke.

Márki-Zay szerint az utolsó fillérel is elszámoltak

Az ellenzék korábbi miniszterelnök-jelöltje nemrég azt közölte, “büszkék vagyunk rá, hogy a magyar politikában egyedülálló és átlátható módon, minden forinttal el tudunk számolni”.

Mi nem közpénzből gazdálkodunk, minden egyes forint, ami hozzánk érkezett, azt magyar emberek ajánlották fel, ellentétben a Fidesz hazugságaival, miszerint Soros támogatott volna minket. Én még soha nem találkoztam Soros Györggyel és pénzt sem kaptam Tőle, ellentétben Orbán Viktorral

– írta Márki-Zay Péter.

(OS-MTI)