Fekete Dávid

Fekete Dávid nem láthatja fiait

Ország

Fekete Dávid felesége beadta a válópert, melyben kizárólagos felügyeletet is kér gyerekei felett.

Hamarosan eldől, hogy a volt Megasztáros továbbra is börtönben kell, hogy várjon a tárgyalásáig, vagy enyhíteken a hatóságok és házi őrizetbe kerülhet addig. Amíg vár, kint zajlanak az események, felesége, Regina ugyanis beadta a válókeresetet.

A Bors úgy tudja, a papírokat a börtönbe postázta az asszony jogi képviselője, ezzel is érzékeltetve, hogy Dávid iker fiainak édesanyja nem szeretne sokáig várni arra, hogy hivatalosan is elválasszák őket.

Valószínűsítem, hogy megkapta Fekete Dávid a bontóperben benyújtott keresetet, ami nemcsak a házasság felbontását tartalmazza, hanem járulékos kérdéseket is: úgy, mint gyermekelhelyezés, kizárólagos szülői felügyeleti jog, tartásdíj és kapcsolattartás

– nyilatkozta dr. Pikali Petra, Regina jogi képviselője, aki azt is elmondta, hogy emellett Regina szeretné, ha Fekete Dávid részt venne a gyerekekek életében, bármikor meglátogathatja majd őket, amikor csak szeretné. Amíg azonban Dávid börtönben van, biztos, hogy nem találkozhatnak, mert Regina nem fogja börtönbe vinni a fiaikat.

Ha bebizonyosodnak a Fekete Dávid elleni vádak, a több, mint százmillió forintos tartozást felhalmozó sikkasztás, a csalás és közokirat-hamisítás, akkor akár 11 évet is lehet várni addig, míg a gyerekek újra látják apjukat, ugyanis a volt énekes 11 évet is kaphat.