Tóth Andi és Andrei Mangra

Tóth Andi összejött táncpartnerével?

Bulvár

Tóth Andi is részt vesz a Dancing with the Stars új évadában. Táncpartnere Gabriela Spanic korábbi mentora, Andrei Mangra lesz.

Korábban az a hír járta, hogy Gabriela Spanic és Andrei Mangra egy párt alkotnak. Bár tényleg szoros volt a kapcsolatuk, elmondásuk szerint csak barátok voltak. Most viszont Tóth Andival boronálták össze a tehetséges táncost.

A Dzsungeltúra című film premier előtti vetítésén sok más hazai celebbel együtt Tóth Andi és Andrei Mangra is megjelentek, közös fotók is készültek róluk. A vetítésen részt vett a promotions.hu egyik olvasója is, aki szerint izzott a levegő a két fiatal között.

Nem tudom, hogy most tényleg együtt vannak, vagy csak a Dancing with the Stars miatt jöttek el együtt a Dzsungeltúrára, de szerintem hacsak baráti viszony lenne köztük, akkor nem így viselkednének. Legalábbis én nem így nézek a barátaimra. Konkrétan izzott körülöttük a levegő. Szerintem simán összejöttek már a próbák alatt, vagy most alakul valami köztük, de az is lehet, hogy ez is csak a műsor része, hogy megint legyen min csámcsogni. Mindenesetre aranyos pár lennének

– írta az olvasó.

Hogy mit szól ehhez Tóth Andi, az akár hamarosan még ki is derülhet, hiszen köztudottan szabadszájú az énekesnő és nem fél kimondani a véleményét. Tóth Andi a Dancing with the Stars-ról nyilatkozva is azt mondta: bárkit elküld a p*csába.

(Fotó: Profimedia)