Bódi Sylvi szexi

Stílusosan kért bocsánatot Bódi Sylvi a rasszista kijelentései miatt

Ország

Egy fürdőruhás kép segítségével magyarázta el, hogy nem úgy gondolta. Mint ismert, Bódi Sylvi sértő kijelentéseket tett, amikor egy Instagram-posztban arról érdeklődött, hogy mi a helyzet idehaza koronavírus-ügyben.

A Mikronéziában élő szörfceleb először azt írta, hogy:

Gondolom Oroszország példáját követvén Magyarország is lezárta már a kínai turisták előtt a határt?! Legalábbis nagyon remélem… Ha anno a migránsokat is sikerült (eleinte nagyjából, aztán tényleg) nem beengedni, akkor remélem a kormány most is bölcsen jár el és megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Cukik a kis ferdeszemű kínaiak meg minden, de pont elegen élnek már az országunkban amúgy is, szóval bocsi, de köszi, nem kérünk belőlük többet.

Majd finomított a szövegen, de ekkor már késő volt. A bejegyzésnél kikapcsolta a kommentelési lehetőséget.

Sylvi ma, egy nap hallgatás után újra megnyilvánult, friss posztjában azt írja:

Őszintén sajnálom ha véletlenül valami bántót írtam, nem ez volt a szándékom. Aki ismer tudja, hogy nem ilyen ember vagyok, de azért van bennem aggodalom a járvány miatt, kicsit ezért is reagáltam túl, tényleg nem akartam senkit ezzel minősíteni vagy megbántani.

Mellékelt egy szexi víz alatti fotót is:

https://www.instagram.com/p/B8iPppCFWsa/

A reakciók felemásak, van, aki osztja Sylvi véleményét, és természetes reakciónak tartja az idegenektől való félelmet, mások továbbra is rasszistának tartják a modellt.