Deja Vu Szeged

Csütörtökön délután kezdődik Szegeden a Deja Vu Fesztivál

Helyi hírek Ország Party Zone

Holnap délután már 10. alkalommal rajtol el az Újszegedi Partfürdőn a Deja Vu Fesztivál. Rögtön az első nap itt lesz a 10 évvel ezelőtti fesztivál sztárfellépője, Thomas Anders. Szerda délelőtt sajtóbejáráson tekinthették meg az újságírók a fesztivál helyszínét. 

Molnár Balázs és Budai Gábor a hivatalos sajtóbejáráson ismertette a fesztivál felépítését, a helyszíneket bővebben beszéltek a fellépőkkel és a technikával kapcsolatos érdekességekről és a kulisszák mögött történtekről.

A Sing-Sing sátorban rendezett sajtóeseményen először levetítettek egy kétperces kisfilmet, ami visszatekintés volt a 2013-ban indult fesztivál történetére, majd Molnár Balázs, a rendezvény hivatalos sajtósa beszélt arról, hogy a koronavírus-járvány ugyan megtépázta az ipart, a Deja Vu Fesztivál évről évre növekedett: tavaly mindhárom napon elkelt az összes jegy, valószínűleg ez idén is így lesz. Mindezt az is előrevetíti, hogy a bérletek már mind elfogytak.

Deja Vu Szeged

Megtudtuk, ezzel együtt évről-évre nehezebb megszervezni a fesztivált, hiszen sok előadó már nem vállal fellépéseket, egyszerűen kiöregedett vagy mert szétszéledt a csapata, illetve azzal is számolni kell, hogy a zenekar valamelyik tagja már nem él.

Magyarország legnagyobb nosztalgiajellegű fesztiválját idén tovább bővítettek: nagyobb lett a nagyszínpad, komolyabb technikával is készültek a látványt illetően, a pirotechnika is hangsúlyosabb lesz és az árusok száma is növekedett.

Deja Vu Szeged

A 10. Deja Vu Fesztivál holnap délután 5 órakor nyitja meg kapuit, a főfellépők közt lesz Thomas Anders a Modern Talking-ból, Blue, az Eiffel 65, Dr. Alban, Inna és a Safri Duo – az esti koncerteket után pedig két tánctéren is hajnalig tartó buli várja a legkitartóbbakat.