Kórházból szökött fiatal miatt vonult ki a TEK is a Bécsi útra

Helyi hírek

Ahogy azt korábban megírtuk, lezárták a III. kerületi Bécsi utat az Óbudai Egyetem közelében hatósági intézkedés miatt. Később kiderült: egy kórházból szökött férfi miatt volt a felfordulás. A fiatalt a rendőrök a Katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – közölte a BRFK.

Rengeteg mentő-, tűzoltó- és rendőrautó árasztotta el pénteken dél után nem sokkal a Bécsi utat a Nagyszombat utcánál, kommandósok is a helyszínen voltak.

A Magyar Hang információi szerint egy ön- és közveszélyes ember miatt hívták ki a hatóságokat. Az egyik házból, ami előtt egy felfegyverzett TEK-es állt, egy embert kihoztak hordágyon.

A BRFK később azt közölte az Indexszel, hogy

azért hívták ki őket, mert egy XII. kerületi kórházból megszökött egy fiatal férfi, aki bezárkózott egy hozzátartozója lakásába Óbudán, a Bécsi úton, és ott önmagában kárt akar tenni.

A fiatalt a rendőrök a katasztrófavédelem és a Terrorelhárító Központ segítségével biztonságba helyezték, majd átadták őt a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték – írta BRFK.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.