Négy kiskorú lányát kényszerítette szexre

Helyi hírek Ország

A Debreceni Ítélőtábla Dr. Balla Lajos vezette tanácsa 2018.06.25-én 9 órától a következő ügyet tárgyalja.Az első fokon eljárt Miskolci Törvényszék 2018 márciusában K. I. vádlottat folytatólagosan elkövetett erőszakos közösülés bűntette és folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette miatt, mint különös visszaesőt 20 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte. Kné M. I. II.r. vádlottat kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt3 év börtönbüntetésre és 4 év közügyektől eltiltásra ítélte. A törvényszék a vádlottak szülői felügyeleti jogát K. A gyermekükre nézve, illetve I.r. vádlott szülői felügyeleti jogát a jövőben születendő gyermeki vonatkozásában megszüntette. Az ítélet ellen a vádlottak és védőik felmentésért illetve enyhítésért fellebbeztek.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlottak házastársak voltak, családi házukban közösen nevelték 7 gyermeküket. I.r. vádlott rendszeresen ittas volt és ilyenkor kézzel, ostorral, szíjjal bántalmazta feleségét és gyermekeit is.

A folyamatos bántalmazás hatására nagyon féltek tőle. I.r. vádlott

4 kiskorú lányát 2009 és 2012 között rendszeresen kényszerítette szexuális cselekmények eltűrésére. Ilyenkor II.r. vádlottat és a többi gyermekét elküldte otthonról. Volt olyan alkalom is, amikor a többiek a másik szobában tévéztek.

Ha a sértett nemet mondott vagy ellenállt, I.r. vádlott nemcsak őt verte el, hanem a többi testvérét és II.r. vádlottat is. A sértettek a fenyegetések és a bántalmazások miatt kilátástalannak tartották helyzetüket, segítséget senkitől nem kértek. II.r. vádlott nem akadályozta meg I.r. vádlottat a cselekmények elkövetésében. Első nyilvános ülés.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.