Arcpirító álhírt terjesztenek Kulka Jánosról és az anya nélkül maradt hármas ikrekről

Helyi hírek

Álhír terjed a Facebookon arról, hogy Kulka János színművész levelet írt a tavaly decemberben félárván maradt hármas ikrek apjának – figyelmeztet a Bors.

Példátlan! Kulka János megdöbbentő ígéretet tett a félárva Léna, Mira és Milán ikerbabáknak! Könnyezve olvastuk levelét: le a kalappal előtte!

– ezzel a címmel jelent meg a Facebookon egy álhír, ami arról szól, hogy Kulka János színművész levelet írt a tavaly decemberben félárván maradt hajdúszoboszlói hármasikrek édesapjának.

Bors cikke szerint az egész egy ordas nagy kamu az egész, és az álhírt terjesztő oldal csak a kattintások után érkező reklámbevételekre hajt.

“A mostani, Kulkához kötött levél egészen gyomorforgató, hiszen többek között olyan mondatokat adnak Kulka szájába, miszerint ő már tudja, milyen a halál közelében lenni és hogy nagyon sajnálja, amiért soha nem született saját gyermeke és hogy betegsége is talán az isten büntetése, amiért nem adatott meg számára a gyermekáldás”

– olvasható a cikkben.

Az ilyen álhírek ellen egy megoldás létezik: nem osztja tovább az ember, és ha egy ismerőse ezt megtette, akkor annak felhívja rá a figyelmét, hogy belefutott egy álhírbe.

A Bors megkereste Kulka Jánost, a színművész azonban nem kívánt nyilatkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.