Bódi Sylvi is járt Hugh Hefnernél

Bódi Sylvi is járt Hugh Hefnernél

Bulvár

A Playboy alapítója imádta a csinos nőket, és nem Sylvi volt az egyetlen magyar, aki megfordult nála.

Mint megírtuk, csütörtökön elhunyt Hugh Hefner, a Playboy atyja. Bódi Sylvi egy 2013-as Facebook-bejegyzésben emlékezett meg a Hefnernél tett látogatásáról.

Mint írja, fogalma sem volt, hogy milyen öltözékben illik ott megjelenni, így csak ámult, amikor azt látta, hogy egyes lányok csak testfestéssel “takarták” legbecsesebb szerveiket. Ehhez képes Sylvi durván túlöltözöttnek tűnhetett az egyébként kihívó dekoltázsával is.

Röviden és tömören a Playboy Mansionben töltött buliról: a dress code fehérnemű vagy koktélruha volt. Én szeretek egy rendezvényre ‘normálisan’ felöltözni, így a képen látható ruhát viseltem, ami azt gondolom, hogy egyszerre szexi és elegáns is. Nem éreztem volna jól magam ennyi ember között egy szál fehérneműben, plusz nem akartam egy lenni a sok tangában szaladgáló hölgy közül. Na, most ez olyan jól sikerült, hogy rendesen ki is emelkedtem a tömegből ebben a szettben

– meséli Szilvi, aki nem bánta meg, hogy túlöltözte a rendezvényt, hiszen pont ezzel tudott kitűnni a hiányos öltözetű lánykák közül.

ezt semmi nem igazolta jobban, mint amikor a buli kellős közepén 15-20 Laokoon szoborcsoportot megszégyenítő, egymáson vonagló playmate gyűrűjéből kihámozván magát egyenesen odajött hozzám XY (nevet nem mondhatok, de hímnemű, Amerikában igen ismert sztár) és ezt mondta: ‘Te vagy az egyetlen NŐ ebben a buliban.’ Kedvesen megköszöntem a bókot, mert pontosan tudtam, hogy mire gondol. Rossz volt látni, az ingyen pia hatására hogy szét tudnak esni a kis ‘úrihölgyek’… Lehet, van, akinek ez bejön, én nem voltam büszke a saját nememre… megjegyezném, hogy a 15 lányon összesen volt annyi ruha, mint rajtam egyedül

– zárja visszaemlékezését a debreceni playmate.

Hefner villájában honfitársaink közül megfordult Voksán Virág, Dundika és Metzker Viki is.