Herceg Erika

Herceg Erika úgy kiborult, hogy ott akarta hagyni az X-Faktort

Bulvár

Nem egyszerű új mentorként Herceg Erika dolga az idei X-Faktorban. Stílusával nem mindenki tud azonosulni, a mentortársaival pedig folyamatosan összekap valamin, úgy érzi, semmi nem jó, amit csinál.

A tehetségkutató múlt szombati adásában a tábor utáni bizonyítás várt a versenyzőkre. A versenyzőket először csapatokba osztották, és minden csapat kapott egy feladatot, amelynek megoldására egy napjuk állt rendelkezésre. Másnap előadták a produkciót a zsűri előtt – írja a Blikk.

Az egyik fiúért, Kiss Kevinért ment a vita a mentorok között, többen is szerették volna, ha az ő csapatukba kerül a tehetséges fiatal.

„Kevin, kész vagyok tőled” – mondta Erika, akihez Kevin került, Gáspár Laci szerint viszont a versenyzőnek Puskás Petinél lett volna a helye. Ez Erikának nagyon rosszul esett, nem értette, miért nem szavaznak neki bizalmat a mentortársai, hiszen nem is ismerik őt és tudja, hogy jó mentora lenne a tehetséges srácnak.

Nem, nem, én kimegyek, befejezem ezt az egész műsort. Mire fel ti mondjátok meg?

– akadt ki a többiekre Erika, aki végül persze maradt, de a vita közte és Gáspár Laci között tovább fajult egy másik versenyző kapcsán, majd harmadszor is ellentét támadt közöttük. Erika átadta egy versenyzőjét Alexnek, mondván, nála jobb helyen lesz, de Alex továbbadta Lacinak, aminek Erika szintén nem örült. Az ellentétek közte és a többi mentor között még tovább fokozódtak a székes feladatnál, amikor az énekesnőnek el kellett dönteni, kinek ad széket és kinek nem. Ahogy azt sejteni lehetett, mentortársai egyáltalán nem értettek vele egyet sok esetben, véleményüknek hangot is adtak.

Ha széket adok, az a baj, ha nem adok széket, az a baj

– mondta Erika, aki a végén már maga sem értette, mit várnak tőle a mentortársai.