Nagy Alekosz

Alekosz: “A következő ilyen esetnél figyelmeztetőlövést adok le!”

Bulvár

A ValóVilág egykori győztese nagyon unja a háza környékén hangoskodó motorosokat, akiknek elég keményen hadat üzent.

Alekosz szerint az Érd alsót és Érd felsőt összekötő aluljáróban száguldoznak a motorosok, amit megelégelt. Kijelentette, hogy el fogja kapni a száguldozó renitenseket, foglyul ejtésüket követően pedig átadja őket a hatóságoknak – írja a Blikk.

Kijelentése után a motorosok egy felvonulást szerveztek Alekosz háza elé, vasárnap az első tüntetők hangosan bőgették motorjaikat, ami tovább dühítette Alekoszt. Azt mondta, a következő ilyen esetnél figyelmeztető lövést fog leadni és értesíti a hatóságokat.

Az előbb motorhangot hallottam, majd éreztem a szagukat is. Mire kimentem, elmentek. Most hívom fel minden műbőrruhás huligán, nyikhaj krosszmotoros, ámokfutó szpídmotoros figyelmét, hogy a következő ilyen esetnél figyelmeztetőlövést adok le! Utána pedig a rendőrséget azonnal kihívom. Vigyék őket. Mit képzelnek ezek

– üzente a motorosoknak Alekosz, akinek fegyverviselési engedélye is van.

Vasárnap óta nem csillapodtak a kedélyei, hétfő reggel újabb indulatos poszttal reagált a motorosok hangoskodására:

Felszólítom a műbőrruhás tozomborzokat, a krosszmotoros nyikhajokat, a gyorsasági motoros bűncselekményeket elkövetőket, hogy szándékuktól haladéktalanul álljanak el! Ellenkező esetben retorziót alkalmazok velük szemben. Ha a házam előtt ezek közül egyet is meglátok, a rendőrséget azonnal kihívom! Hát mit képzelnek ezek! Ez nem a medmeksz! Ostoba, bugyuta, torzomborz, huligán banda! Majd adok én nektek! Gyertek csak! Gyertek!