Curtis

Dabas nem kér Curtisből

Bulvár

A dabasi Sör és Gasztro Napok szervezői úgy döntöttek, lemondják Curtis szombati koncertjét, mert nem bíznak a rapperben.

Újabb Curtis koncert marad el, de ezúttal a szervezők miatt, akik nem biztosak abban, hogy a rapper valóban színpadra is állna, ezért inkább más fellépőt kerestek helyette.

A dabasi rendezvény szervezője a Blikknek mondta el, miért döntöttek úgy, hogy Curtis helyett az AK26 zenél majd szombaton.

Monorierdő után nem mertünk kockáztatni. Nagyon sajnáljuk, mert többször lépett már fel nálunk Curtis, kedveljük és tehetségesnek tartjuk, de az elmúlt hetek eseményei miatt féltünk attól, hogy bármilyen okból kifolyóan nem vállalja a fellépést. A rendezvény nem ingyenes, a különböző koncertekre külön jegyeket kell venni, ezért úgy gondoltuk, hogy kockázatos lenne vállalni Curtist, hiszen biztosan lettek volna olyanok, akik kifejezetten rá lettek volna kíváncsiak

– nyilatkozta a lapnak a rendezvényt szervező Samafest egyik munkatársa, aki azt is elmondta, nem akartak gyors megoldásokat keresni, ezt a lépést tartották biztonságosnak. A rapper megértő volt velük velük szemben, igaz, Insta-sztorijában leírta, “mielőtt menne a kavarás”, hogy nem az ő hibájából nem lép fel Dabason.