Szebeni István elmondta, mit gondol a Járai Máté-Rácz Jenő ügyről

Bulvár

A konkurens csatorna, a Tv2 műsorvezetője szerint már régen le kellett volna zárnia a feleknek a konfliktust.

Az RTL Klub úgy döntött, június végéig felfüggeszti Járai Máté szerepeltetését a Reggeliben, mert olyan belső információkat mesélt el, amit nem lett volna szabad. Járai elárulta, hogy Rácz Jenő nem volt hajlandó szerepelni a Reggeliben, csak ha őt addig eltávolítják a stúdióból, a séf ugyanis nem tudott túllépni korábbi konfliktusaikon.

A konkurens TV2 műsorvezetője, Szebeni István is kifejtette a véleményét az ügyről a közösségi oldalán.

Nem ismerem személyesen Járai Mátét. Viszont, sokszor láttam színdarabban játszani, és ki merem jelenteni, hogy zseni a csávó. Szerény véleményem szerint az egyik legjobb színész ma. Az, hogy miként éli az életét, nem érdekel. Viszont csodálkozom, hogy egy vendég viselkedése ekkora port kavar. Nem megy be, ha ő a műsorvezető, mert két éve összekaptak valamin. Utána meg bűnhődjön Járai. Hibázhatott, oké. Beszélt erről, nem kellett volna, oké. De, ha ez a vita le lett volna zárva, akkor ez az egész nincs.
Férfiként mondom, hogy jól megszívatta, és ennek semmi értelme nem volt

– írta Szebeni, aki felhívta a figyelmet egy szerinte követendő példára is. Leírta, hogy ő a sportpályán nőtt fel, ahol minden vérre megy, de miután vége a csatának, az ellenfelek kezet fognak és békében elválnak. Ezt javasolja mindenki másnak is.