Hogyan segít az alakformáló masszázs?

Wellness

Sok hölgy életét megkeseríti a cellulit, ismertebb nevén narancsbőr. Főként a has, csípő, comb, fenék, kar felső részén jelennek meg a nem kívánatos kis dudorok. A cellulit a test bizonyos részein kialakult ödémás, betokozódott méreganyaggal teli zsírsejt, amelytől a szervezet nem tud megszabadulni. A narancsbőr eltávolítása, nem csupán esztétikai kérdés, hisz a cellulit megjelenése mindig valamilyen mögöttes problémára utal, rontja a vér és nyirokkeringést.

A cellulit masszázs a narancsbőr tüneteinek enyhítésére és megszüntetésére szolgál. Emellett javítja a keringést, a nyirokkeringést és a szövetek oxigénellátását, frissességét. Karcsúsít, átformálja testkontúrját, a bőrt feszesebbé, puhábbá és selymesebbé varázsolja.

Ajánlott kúraszerűen alkalmazni, minimum 10 alkalommal megismételni.

A cellulit megelőzéséhez, illetve a tünetek enyhítéséhez elengedhetetlen a tudatos életmód, megfelelő táplálkozás, méregtelenítés, sport és elegendő folyadékfogyasztás.

A masszázs során a problémás területeket speciális (zsírtörő) fogásokkal dolgozzuk át, vérbőséget fokozó hatóanyagokat alkalmazva. Mindezek elősegítik a zsírsejtekben felhalmozódott salakanyagok kiürítését, ezzel pedig hozzájárulnak ahhoz, hogy a narancsbőr eltűnjön, a bőr kisimuljon, egészségesebb és feszesebb legyen. A kezelést köpölyözés és végül fóliás tekercselés egészíti ki.

Kipróbálnád? Itt tudsz időpontot kérni >>