Pólókat loptak, keressük őket

Uncategorized

A kőbányai rendőrök keresik azt a két ismeretlen nőt, akik ruhaneműket loptak egy üzletből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság 01100/1030/2019. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. április 29-én 15 óra körül a két nő pólókat lopott egy X. kerületi bevásárlóközpontból.

A feltételezett elkövetőkről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

" "

Az egyik nő körülbelül 18-25 éves, 165 centiméter magas, vállig érő barna hajú. Az elkövetéskor sötét felsőt és nadrágot viselt, fekete cipőt hordott, kezében táskát tartott, hátán hátizsák volt.

" "

Társa körülbelül 18-25 éves, 165 centiméter magas, hosszú sötéthajú nő. Az elkövetéskor fekete kabátot, kék farmernadrágot és fehér magassarkú cipőt viselt, kezében egy táskát és egy világos szőrmés kabátot tartott.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható nőket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.