Újabb Olasz Focisulis csoport vesz részt Olaszországi nemzetközi tornán

Sport

Hétvégén, péntektől vasárnapig a 2011 es OFS csapat Milánóban játszik nemzetközi tornán Hegedüs Tamás és Ignáth Sándor vezetésével.

„Immár harmadik alkalommal veszünk részt ezen a tornán.  A fesztiválon a Juventus, az AS Roma,az Internazionale, az AC Milan, az Atalanta, a Bologna,a Torino,a Genova és a svájci Lugano csapatai is ellenfelek.

A csoportmérkőzéseket a Juve, – az olasz bajnok –  utánpótlás korosztályával, és AS Roma csapataival kezdjük, valamint a SC. Arese calcio-val. Majd következnek a további neves ellenfelek.

A fiatalok a mérkőzéseken kívül ismerkednek Milánóval, a város nevezetességeivel és megmutatjuk nekik a San Siro stadiont is, az Inter és az AC Milan stadionját,

Az idén ez az 8. korosztályunk, (és 10. utazásunk) van illetve vett részt olaszországi túrákon, és Sziciliától, Velencéig, az ország sok részét bejárják ez évben és a következő években sportolóink. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk ezekkel a klubokkal, akik által nem csak a mi de több más magyar, erdélyi, felvidéki, újvidéki csapat is kérte segítségünket ilyen rendezvényen részt venni. Van olyan olasz csapat, mellyel az idén 3 korosztályunk is megmérkőzött (As Roma), de több nagy csapat utánpótlásával kétszer is játszottunk.(Atalanta, Genoa, Sampdoria, Torino, Inter, Lugano)

Természetesen nem mi vagyunk vagy voltunk legtöbbször a torna esélyesei, de ilyen programokkal zárni a tavaszt – pótolhatatlan fejlődési lehetőség és nagyszerű élmény !

És még nincs vége az idénynek ! Következő programjaink helyszínei Pascara-Atri és Róma, júniusban „

– írja Hegedüs Tamás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.