A Fradi úszóedzője szerint Hosszú Katinka több társát is kitiltotta a Duna Aréna konditerméből, mert zavarják őt az edzésben

Sport

Kitiltotta a konditeremből úszótársait Hosszú Katinka.

A Ferencváros úszóinak, köztük a Verrasztó testvéreknek a Népligetbe kell járniuk szárazföldi edzésre, miután bennfentesek szerint Hosszú Katinka száműzte őket a Duna Arénából.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,Nem engedte a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka, hogy a Duna Arénában folytassanak szárazföldi edzést a Ferencváros sportolói, ezért a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból új konditermet építtet. Ennek átadására február 15-én kerül sor – írta meg a Bors.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Molnár Ákos, a zöld-fehér úszók trénere a Digi Sportban arról számolt be, hogy olimpikon, vb- és Eb-érmes tanítványai, Szilágyi Liliána, Verrasztó Evelyn, Verrasztó Dávid és Biczó Bence ingázik a Duna Aréna és a Népliget között, mert nem használhatják az úszókomplexum egyetlen edzőtermét.

A Bors úgy tudja, Katinka arra hivatkozott, hogy mivel nagy hangsúlyt fektet a szárazföldi tréningekre, zavaróan hatna a felkészülésére, ha rajta kívül más is lenne a konditeremben.

Ezt meg is lehetne érteni, ám ahogy kommunikálta, az nem volt túl elegáns. Közölte a Fradi úszóival, legyenek ők is háromszoros olimpiai bajnokok, utána beengedi őket

– mondta a lapnak egy bennfentes.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

A problémára jelent majd megoldást a jövő héten átadandó új konditerem, amit a Magyar Úszó Szövetség a saját költségén, több millió forintból építtetett.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük