Ralf Schumacher fiával jár a tehetséges debreceni pilóta, Keszthelyi Vivien

Sport

Michael Schumacher 16 éves unokaöccse és a debreceni autóversenyző között dúl a szerelem.A német bulvárlapok szellőztették meg, hogy Keszthelyi Vivien, az Audi Sport Racing Academy pilótanövendéke egy külföldi sportolóval alkot egy párt – írja az NLCafé. Később hivatalos forrásból is megerősítették, hogy a 17 éves debreceni születésű autóversenyzőnek David Schumacher, a hatszoros Forma-1-es futamgyőztes Ralf Schumacher fia, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher unokaöccse szíve választottja.

David Schumacher Official (@davidschumacher1) által megosztott bejegyzés,

Sokat beszélgettek interneten keresztül, majd egyértelműen David kezdeményezett, ő hívta el randizni Vivient. Nagyon boldogok együtt, amikor csak tudnak, együtt vannak

– árulta el egy közös ismerős.

David már a családjának is bemutatta Vivient.

A debreceni Keszthelyi Vivien a világ legfiatalabb női pilótájaként az úgynevezett nagy túraautós, azaz GT-sorozatban versenyez a következő szezonban.

Vivien Keszthelyi Official (@vivien_keszthelyi) által megosztott bejegyzés,

David Schumacher nemrég debütált a német Formula4ben, és az ötödik helyet szerezte meg Oscherslebenben, így a legjobb újoncnak bizonyult. A második és a harmadik versenyen viszont csak a 13. lett.