Sorsdöntő meccset játszanak a Loki kézisei

Sport

Vasárnap 18:15-kor kezdődik a DVSC-TVP – SCM Craiova mérkőzés visszavágója az EHF-Kupa csoportköréért.A képlet egyszerű, legalább hat (szerencsés esetben öt) góllal le kell győzni az SCM Craiova együttesét – írja a klub honlapja. 

A román együttes hazai környezetben 24–19-re nyert, azaz akkor elég az ötgólos DVSC-TVP-siker, ha a Craiova nem dob többet 18 gólnál. Ha a vendégek elérik a 20 gólt, már hatgólos debreceni siker kell az EHF Kupa csoportkörébe jutáshoz. Amennyiben 24–19-es magyar győzelemmel ér véget a kétszer harminc perc, hétméteres dobásokkal dől el a továbbjutás.

A meccsre az ultrák is nagyon készülnek, a pénteki edzésen például látványos pirotechnikai show-val és egy fontos üzenettel lepték meg a lányokat:

A vasárnap 18.15-kor kezdőd mérkőzést két magasan jegyzett norvég hölgy, Kjersti Arntsen és Guro Röen vezeti majd, míg a svéd Henrik Mäkinen  lesz az európai szövetség delegátusa.

Vasárnap 10 és14 óra között lehet elővételben jegyet vásárolni, a Hódos Imre Sportcsarnok hátsó, személyzet portáján, míg a pénztár 16 órakor nyit majd. A belépők egységesen 2000 forintba kerülnek, a szezonbérletek érvényesek.