Odahaza csent el egy pontot a Videotontól a Balmaz

Sport

A listavezető Videoton 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó Balmazújváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton.

A két csapat a nyitófordulóbeli összecsapása Felcsúton ugyanezzel az eredménnyel ért véget.

A Balmazújváros immár nyolc forduló óta nyeretlen az élvonalban.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Videoton FC 1-1 (1-1)
———————————————–
Balmazújváros, 1438 néző, v.: Erdős
gólszerzők: Andric (43.), illetve Scepovic (11.)
sárga lap: Andric (44.), Zsiga (79.), Horváth L. (cserekapus, 80.) illetve Vinícius (79.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő:
————————–
Pogacsics – Habovda (Zsiga, 70.), Tamás, Rus, Póti, Uzoma – Vajda, Sigér, Haris – Arabuli (Maisuradze, 72.), Andric (Rácz, 86.)

Videoton FC:
————
Kovácsik – Fiola (Géresi, 65.), Vinícius, Juhász, Stopira – Nego, Varga J. (Szabó B., 80.), Hadzic, Suljic – Scepovic, Henty

A várakozásoknak megfelelően a listavezető fehérváriak birtokolták többet a labdát az első félidőben, és korán vezetést is szereztek. Ennek ellenére összességében a hazaiak dolgozták ki a veszélyesebb helyzeteket, s megérdemelten egyenlítettek a szünet előtt.
Szinte rögtön a fordulás után egy hatalmas helyzetet puskázott el a Balmazújváros – a gólszerző Andric lőtt fölé -, majd újfent a hazaiak előtt adódott nagy lehetőség.
Ezt követően újra a fehérváriak kerültek fölénybe, de nem tudtak komoly gólhelyzetet kialakítani. A hajrában sem született újabb találat, így akárcsak a nyitófordulóban, most is 1-1-re végeztek a felek.