Idegenben játszanak az egyetemi csapatok

Egyetem Sport

Az előző fordulóban elszenvedett vereség után idegenben javíthat a DASE és a DEAC labdarúgócsapata, a DEAC II pedig folytathatja eddigi hibátlan szereplését. Az egyetemi klub férfi kézilabdázói Algyőn lépnek pályára a bajnokság második fordulójában.

Megye I- nehéz meccs előtt a DASE

A múlt heti hazai vereség után a következő bajnokin sem vár könnyű feladat a DASE megye I-es csapatára. Molnár Bálinték a jelenlegi harmadikhoz, a Sárrétudvari együtteséhez utaznak. A találkozó szombaton 15 órakor kezdődik.

Megye II- megőrizheti veretlenségét a DEAC II.
A DEAC II. Bárándon folytatja eddigi hibátlan szezonját. A megye II. hétvégi fordulójában, szombaton 15 órától egy igazi rangadó vár a debreceniekre a jelenleg a tabella harmadik helyén álló alakulat otthonában.

NB III – idegenben szerezhet 3 pontot a DEAC is

A Salgótarjántól hazai pályán elszenvedett 2-0-s vereség után a Balassagyarmat vendégeként javíthat a DEAC az NB III 7. fordulójában. A mérkőzést szombaton 16 órától rendezik.

Kézilabda – a tavalyi második vár a debreceni egyetemistákra

A Törökszentmiklós elleni egygólos vereség után nehéz túra elé néznek a DEAC játékosai a következő fordulóban. Az egyetemi csapat a tavalyi szezon ezüstérmeséhez, a Contitech Algyőhöz látogat, a találkozó szombaton, 18 órakor kezdődik.

Floorball – indul a bajnokság

A hétvégén elkezdődnek a floorball férfi OB 2 küzdelmei. A DEAC a Neumann Wombats csapatát fogadja szeptember 23-án 16 órától a Karácsony János Sportcsarnokban, a Böszörményi úti campuson.