Dobj egy macit Te is a Cívis-Borsod Rangadón!

Sport

Immár hagyományos jelleggel repülnek idén is a macik a Debreceni Hoki Klub december 9-i, pénteki, DVTK Jegesmedvék elleni Cívis-Borsod Rangadóján! Az első hazai gól után bedobott plüssjátékok a Magyar Református Szeretetszolgálat gondozásában kerülnek majd kiosztásra hátrányos helyzetű gyermekek számára december 18-án.

A kezdeményezés nem új keletű, de a cél mindig ugyanaz: szebbé tenni azok ünnepét, akik ugyanolyan meghitt karácsonyra vágynak mint bármelyikünk, de anyagi vagy egyéb hátrányos helyzetükből adódóan ez csak egy vágykép marad számukra.

A Debreceni Hoki Klub ezért a következő Miskolc elleni hazai mérkőzésén ismét meghirdeti a „macidobálást”, melyre minden DHK szurkolót és sportszerető debrecenit szeretettel várnak. A plüssfigurákat hagyományosan az első hazai gól után kell a jégre dobni, de ha valaki plüss helyett egyéb kifogástalan állapotban lévő megunt vagy kinőtt játékot, esetleg mesekönyvet szeretne felajánlani, azt is leadhatja a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban december 17-ig.

A felajánlások mellé most is jár egy kis plussz! Aki bármilyen plüss vagy egyéb játékkal érkezik a december 9-i, pénteki, DVTK Jegesmedvék elleni hazai rangadóra, ajándékot kap: a felnőtt belépők mellé sört, a gyerek jegyek mellé forró csokit adunk!

Belépőárak:
Felnőtt jegy: 1.000.-Ft (plüssjátékkal érkezve ajándék Borsodi sör)
Gyerek jegy: 800.-Ft (plüssjátékkal érkezve ajándék forró csoki)

Hölgyek számára felajánljuk a választás lehetőségét a sör és forró csoki között! 🙂

CLUB kártyával rendelkező szurkolóink és a Debreceni Egyetem hallgatói számára a belépőjegy árából biztosított 50%-os kedvezmény, illetve a “Díjazzuk a hűséged!” promóció által nyújtott kedvezmény erre a mérkőzésre is érvényes!