Traktort előzött a debreceni hölgy, de valamit nagyon benézett

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.A nyomozás adatai szerint egy nő az általa vezetett Opel Astra típusú személygépkocsival közlekedett a 3316-os úton, Balmazújváros felől a 33-as számú főút irányába 2018. szeptember 17-én 6 óra 30 perc körül, amikor egy mezőgazdasági vontató előzésébe kezdett.

A sofőr a manőver során nem győződött meg arról, hogy az előzését egy másik jármű megkezdte-e, ami miatt összeütközött egy Volkswagen típusú személygépkocsival.

A nő által vezetett jármű ezt követően nekicsapódott a traktornak, ami az út melletti árokba hajtott, és felborult. A közlekedési balesetben három fő súlyos sérüléseket szenvedett. A 36 éves debreceni sofőrt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, amely során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Debreceni Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.