Soha nem volt jogosítványa, mégis ittasan motorozott a nyírábrányi férfi

Rendőrség

A 23 éves férfi összeütközött egy másik motorossal. A püspökladányi rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

A rendőrségre 2018. június 23-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy Sárrétudvariban, a Rákóczi utcán két motoros összeütközött. A rendőrök a helyszínre mentek és mindkét járművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami az egyik motoros esetében pozitív értéket mutatott. A nyomozás adatai szerint a nyírábrányi lakos soha nem rendelkezett jogosítvánnyal, mégis felült a motorra, miután alkoholt fogyasztott. Haladása során a 23 éves férfi nem tartott megfelelő követési távolságot egy előtte közlekedő másik motorostól és nekiütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a fiatal férfival szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.