Betört fél liter pálinkáért

Rendőrség

Befejezte a vizsgálatot a rendőrség annak a szigetvári nőnek az ügyében, aki az ablakon keresztül bemászott egy ismerőse házába azért, hogy onnan pálinkát lopjon.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi nő ellen, aki 2018. április 22-én éjjel lopott el egy üveg pálinkát egyik ismerőse házából. A rendőrségre a házban élő férfi tett bejelentést azért, mert hazaérve az egyik ablakon lévő szúnyoghálót letépve találta. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy este együtt italozott egyik ismerősével, aki a szobában lévő asztalon felejtette a mobiltelefonját, amelyet a tolvaj a pálinkával együtt szintén ellopott.

A rendőrök egy órán belül felkutatták a férfi ismerősét, akinél megtalálták a házban felejtett saját mobiltelefonját és az ellopott pálinkásüveget is, ezért a nőt előállították, majd kihallgatták gyanúsítottként.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szigetvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.