Bicikliket és szerszámokat lopott

Rendőrség

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Debrecenben több helyről is lopott.

A nyomozás adatai szerint 2017. január 17-én délután Debrecenben, egy Pallagi úton lévő kerékpártárolóból ismeretlen személy egy kerékpárt tulajdonított el. Az állampolgári bejelentést követően a debreceni járőrök a helyszínre mentek, ahol a kapott személyleírás alapján széleskörű adatgyűjtést végeztek, ennek eredményeként elfogtak egy 44 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható. A bocskaikerti lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. H. László beismerő vallomást tett, valamint több bűncselekmény elkövetését is elismerte. A gyanúsított lemondta, hogy nemcsak bicikliket, hanem szerszámokat is lopott.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 14 rendbeli lopás vétség és 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást 2017. december 13-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.