Ki tud valamit a cserbenhagyóról? Baleset szemtanúit keresik

Rendőrség

A 4-es számú főúton történt közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a hajdúszoboszlói rendőrök.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2017. december 2-án 17 óra 45 perc körül egy 53 éves férfi az általa vezetett Toyota típusú személygépkocsival közlekedett a 4-es számú főúton, Debrecen felől Ebes irányába, amikor egy vele szemben haladó ismeretlen színű és típusú személygépkocsi előzésébe kezdett. A Toyotát vezető férfi a frontális ütközés elkerülése érdekében megpróbált lehúzódni az útpadkára, azonban elvesztette az uralmát a járművének irányítása felett, és egy Ebes felől Debrecen irányába szabályosan közlekedő harmadik személygépkocsinak ütközött.

A balesetben a Toyotát vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen sofőr megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül Debrecen irányába továbbhajtott.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy az ismeretlen gépjárművezető, illetve aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.