Súlyos balesetek történtek

Rendőrség

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

Egy 40 éves debreceni férfi 2017. július 20-án 6 óra 38 perckor személygépkocsival közlekedett Debrecen külterületén, a Panoráma úton a Fancsikai tavak irányából a 48-as számú főút felé, amikor az ott található vasúti átjárón úgy haladt át, hogy nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról Nyírábrány felől Debrecen irányába közlekedő személyvonatnak. Az ütközés után a vasúti szerelvény 200 métert tolta maga előtt az autót, mire meg tudott állni. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

N3075291

Hajdúdorog külterületén, a 3502-es számú úton 2017. július 21-én 15 óra 40 perckor egy 18 éves férfi közlekedett egy mezőgazdasági vontatóval, amikor egy tanya bejáróra kívánt balra kanyarodni, azonban ennek során nem észlelte az őt előző személygépkocsit és összeütköztek. A baleset következtében a személygépkocsi 17 éves vezetője súlyos, míg a mezőgazdasági vontató 18 éves sofőrje könnyű sérüléseket szenvedett, Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

N3942240

Egy 34 éves nő személygépkocsival közlekedett 2017. július 20-án 17 óra 25 perckor a 471-es számú főúton Nyíradony irányából Hajdúsámson irányába, amikor az autója sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg és egy balra ívelő kanyarból kihaladva a kavicsos útpadkára lehaladt és sodródni kezdett. Ennek következtében áttért a menetiránya szerinti baloldalba, ahol frontálisan összeütközött egy vele szemben közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében ketten súlyosan, ketten pedig könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.