Ököllel verte a nagymamáját – jön a vádemelés

Rendőrség

A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a gyanúsítottal szemben.
A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást K. Norberttel szemben.
A nyomozás adatai szerint 2017. január 9-én 19 óra körül Debrecen-Dombostanyán, nagymamájához ment haza a gyanúsított. Az idős nővel unokája veszekedni kezdett, majd a vita hevében a sértettet ököllel többször a fején megütötte, majd a házból elment. A férfi a történteket elmondta az ismerőseinek, akikkel visszament nagymamájához és értesítették a mentőket.

A bántalmazásról a mentőszolgálat munkatársai tettek bejelentést a rendőrségre. A körzeti megbízottak a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították. Az orvosi vélemény szerint az idős asszony nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett.

A nyomozók K. Norbertet gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2017. január 12-én elrendelt.

A rendőrség a férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.