Hazaengedték Zsombit, a balesetben megsérült kis focistát

Rendőrség Sport

Mint ismert, néhány hete súlyos baleset történt a 4-es főúton Hajdúhadháznál, ahol két autó karambolozott.

Az egyik autóban két felnőtt utazott, egyikük sérült meg könnyebben. A másik autót egy édesanya vezette, az autóban ült még egy 21 éves és egy 17 éves lány, valamint egy 10 éves kisfiú és egy 2 és fél éves gyermek.A család hajdúsámsoni, s Hajdúböszörményből tartott hazafelé, ahol felvették volna a kisfiú sportfelszerelését, akinek még kedden kora este edzése lett volna egy debreceni focisuliban. A dvsc.hu később közölte, a megsérült kisfiú a Debreceni Labdarúgó Akadémia U11-es csapatának játékosa: a neve Deczki Zsombor, aki súlyos-életveszélyes koponyasérülést szenvedett, meg kellett műteni, jelenleg altatásban tartják.

Súlyos-életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett viszont egy 17 éves lány és a 10 éves kisfiú, akinek a bal al- és felkarja is eltört. A kisfiút megműtötték, majd átvitték a Debreceni Egyetem Gyermekklinikájára, az ő állapotáról a család kérésére nem adhatnak információkat. A 17 éves lány már nincs életveszélyben.

A Dehir.hu most úgy értesült, a 10 éves kisfiú múlt héten magához tért, és gyorsan javult az állapota, olyannyira, hogy már haza is engedték a kórházból, és otthonában gyógyul tovább.