Előzetesben a késelő – videóval

Rendőrség

A Debreceni Járásbíróság elrendelte annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint életveszélyes sérüléseket okozott a két sértettnek Hajdúsámson-Sámsonkertben.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. május 7-én 0 óra 30 perckor az 58 éves F. Lajos megjelent egy Hajdúsámson-Sámsonkertben található családi háznál, ahol volt élettársát és a ház tulajdonosát egy késsel többször megszúrta, majd a helyszínről távozott. Az esetről az 50 éves sértett azonnal értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját.

A 33 éves nőt és az 50 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, az elsődleges orvosi vélemény alapján életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

A helyszínre irányított járőrök egy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 58 éves férfit, akit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra előállítottak.

A nyomozók F. Lajost emberölés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett gyanúsított előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság 2016. május 9-én elrendelte.

A férfival szemben a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.