Lerúgta a visszapillantó tükröket

Rendőrség
A püspökladányi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a 21 éves fiú ellen.

Egy férfi tett bejelentést 2016. április 9-én 9 óra 12 perckor a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy Püspökladány, Damjanich utcában parkoló gépkocsiját ismeretlen személy az éjszaka folyamán megrongálta. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy B. Richárd a sértett személygépkocsijának visszapillantó tükrét, illetve egy másik gépkocsi visszapillantó tükrét lerúgta.

20162504121222 A járőrök a 21 éves garázda fiút elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Püspökladányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A helyi lakos a bűncselekmény elkövetését elismerte és elmondta, hogy vagánykodni akart, azért törte le a visszapillantó tükröket.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes járási ügyészség részére megküldte.