Tormatolvajokat fogtak el

Rendőrség
A Vámospércsi Rendőrőrs négy szabadnapos rendőre fogta el azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy helyi tormafelvásárló telepről tormát tulajdonítottak el.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 13-án 17 óra 10 perc körüli időben a szabadnapjukat töltő Zsúró Ádám r. zászlós és Pálfalvi Tamás r. zászlós Vámospércsen, a Váci Mihály utcában közlekedtek gépkocsival, amikor két gyanúsan viselkedő férfira lettek figyelmesek. Az egyik férfi a kerékpárján három zsák tormát tolt.

A szabadnapos rendőrök gépkocsijukkal megálltak, majd odamentek a két férfihoz és szolgálatba helyezték magukat. A rendőrök igazoltatták a helyi lakosokat, amely során arra járt még két szabadnapját töltő körzeti megbízott, Nyakas Attila r. főtörzsőrmester és Diós András r. főtörzszászlós is, akik segítettek kollégáiknak. A rendőrök megállapították, hogy a 44 éves és a 19 éves férfiak egy vámospércsi tormafelvásárló telep kerítésén bemásztak és onnan három zsák tormát tulajdonítottak el.

20161602083835

A  Vámospércsi Rendőrőrs munkatársai szolgálatban lévő kollégáik közreműködésével L. Jánost és L. Sándort  elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a helyi rendőrőrsre. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a két helyi lakost.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Vámospércsi Rendőrőrs a terheltek ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.