Letörte az örökzöld fa ágait

Rendőrség
A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást 48 éves a férfival szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 48 éves K. Ottóval szemben.

A nyomozás adatai szerint 2016. január 6-án 5 óra körüli időben a Debrecen, Csigekert utcai házában egy férfi arra ébredt, hogy a kerítésen egy ismeretlen férfi bemászott és az ott lévő Magnólia fájáról letördelte az ágakat, amiket egy sporttáskába és egy szatyorba pakolt. A sértett az esetről bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A helyszínre érkező járőrök igazoltatták a 48 éves debreceni férfit, akit bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozóknak K. Ottó beismerő vallomást tett. A gyanúsított elmondta, hogy megtetszett neki a különleges fa, amelynek ágait el akarta adni.

A rendőrség a gyanúsítottal szemben – szabadlábon hagyása mellett – folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.